O nama

Za pravnu pomoć ili pravni savet možete se obratiti bilo kom advokatu iz imenika advokata Advokatske komore Srbije ili odgovarajuće advokatske komore.

Vi sami birate da li želite advokatsku firmu ili advokata. Mi smo advokatska kancelarija u kojoj poslove zaključuje i obavlja ih jedan advokat. Ukoliko razmišljate o angažovanju advokatske kancelarije sa velikim brojem advokata ili ste jednostavno ubeđeni da je sve što je veće samim tim i bolje, onda naša kancelarija verovatno nije prava adresa za Vas. 

 

Pretpostavljamo da Vi želite da Vam uslugu pruži advokat kojim ste zapravo zadovoljni, nevezano da li on radi u „velikoj“ advokatskoj kancelariji ili ne. Sa druge strane, advokati takođe imaju pravo da budu ili ne budu zadovoljni sa određenim klijentima pa ako jesu zadovoljni, prirodno je da žele da zadrže za sebe takve klijente.

Mi imamo široku mrežu kolega advokata i pravnika kao i stručnjaka iz raznih oblasti za koje su specijalizovani. Sarađujemo sa njima, konsultujemo se i pitamo ih kad god je to potrebno.

Ipak, poslove zaključujemo samo onda kada znamo da ih možemo da obavimo i to lično. Prihvatamo izazove ali ne i poslove za koje nismo usko specijalizovani i ne želimo da se učimo na predmetima koje nam klijenti poveravaju. Ukoliko posao ne možemo da obavimo, uputićemo Vas, ako smo u mogućnosti, na adresu gde bi mogli da dobijete uslugu koja Vam je potrebna.

Posedujemo znanje i iskustvo koje nam omogućava da pružimo kvalitetnu i blagovremenu pravnu uslugu u oblastima koje smo na ovoj Internet stranici naveli. Idemo u korak sa pozitivnim pravom i održavamo pristojne socijalne kontakte. Želimo da smo efektivni, da pružimo vrednost za nagradu koju primimo i naravno da budemo profitabilni. Ipak, nismo opsednuti željom da generišemo poslove po svaku cenu i u kvantitetu kojim ne možemo da upravljamo.

Naš rad je podložan pravilima i standardima advokatske profesije. Važeći Kodeks advokatske profesije izričito zabranjuje reklamiranje i mi to poštujemo. Uspostavljeni odnos poverenja sa našim klijentima je za nas najvažniji, pogotovo u ovom delu sveta. Slušamo naše klijente i hoćemo da razumemo njihove potrebe. Mi želimo da oni sami procene i uvere se u našu sposobnost, integritet, umeće i dobronamernost.

 

 

Scroll to Top